Balení balíčků

NOVÉ BALÍČKY

Otázku balení šperků jsem řešila dlouhou dobu. Vlastně jak samotné šperky, tak i balíčky, které putují za vámi, které nosím na poštu. Má cesta k dosažení různých cílů, změn a hledání toho pravého trvá delší dobu, než najdu tu správnou, ale pak stojí za to. Teď jsem spokojená a nadšená z výsledku.

Ráda bych šla cestou udržitelnosti a ekologického balení. Není to však tak jak jednoduché jak se může zdát. Abych vaše šperky ochránila cestou k vám, je potřeba je zabalit tak, aby se nepoškodily. Proto jsou v mém případě nejvhodnější bublinkové obálky. Je to vlastně jediný plast uvnitř obálky, který používám.  Žádný jiný plast nepoužívám, není potřeba.

Balíčky se vám snažím krásně zabalit, aby vám již při rozbalování udělaly radost, a nebo jste neměli práci s balením dárečku pro své blízké.  Sama mám ráda hezky zabalené věci, a pěkné obaly. A proto jsem chtěla i pro vás udělat pěkné, nejlépe ekologické balení šperků.
Zpočátku jsem používala jen organzový pytlíček, ale přišlo mi to nedostačující. A tak jsem přemýšlela, jak bych mohla toto vylepšit. A napadlo mě, vlastně úplně jednoduché, čisté a přírodní balení do hnědého balicího papíru, které převážu lýkem, a doplním sušenou květinkou. Jako třešničku na dortu jsem pořídila ještě zlatý vosk, a vytvořím pečeť.  A pro ještě větší prožitek, zakápnu éterickým olejem, a vy budete mít zároveň voňavý balíček.


Doba udržitelnosti si žádá přemýšlet i nad dalšími otázkami použitého materiálu. Snažím se eliminovat nákupy nového obalového materiálu. Kupuji akorát bublinkové obálky, protože chci mít balíčky chráněné proti poškození.  



Veškeré plastové obaly, které dostanu třeba já v nějakém balíčku, tak zpracuji a použiji. Chodí mi hodně plastových obalů od dodavatelů, což mě netěší, ale ty si schovávám a využívám je podle potřeby při tvoření a uchovávání drobností při práci. Pokud je potřeba, tak přidávám další bublinkovou folii do krabic na odeslání, ta už ale byla také jednou použita, kterou jsem třeba dostala já v nějakém balíčku. Nepoužívám ani žádné lepenky, zbytečné plasty, ani nekupuji nové krabice, ale použiji již ty, které jsem sama dostala. Snažím se neplýtvat, a jít cestou ekologickou. 
Používám jen přírodní materiály. Lýko, přírodní provázek, balicí hnědý recyklovaný papír. 
Květiny které si koupím, využiji na focení, poté je nasuším, a ty potom následně používám na balíčky jako ozdůbku. Takže až poslouží mně, tak ještě sušené poslouží dál. :)

A jde to i ekologicky, když se chce. 

S radostí
Markét


Nejprodávanější
Svíčka Kouzlo domova
290 Kč
bestseller
Sada ZeMě
490 Kč
bestseller
Krystalová sada - Harmonie
290 Kč
bestseller
Všechny produkty
Lenka K.
03.01.2024

"Ano, vše bylo v pořádku a zásilka přišla velmi rychle."

Amálie M.
25.12.2023

"ano jsem, byl to velice dobrý dárek"

Kamila Č.
13.11.2023

"dodání kalendáře bylo do zásilkovny. Některé sáčky byly otevřené a kamínky vysypané, ale vše šlo vrátit zpět. Moc děkuji"

Sára M.
06.11.2023

"Krásně zabalené a rychlé dodání."

Kateřina H.
30.10.2023

"Ano, vše v pořádku:))) Děkuji a pěkné dny. Katka"

Iva B.
15.10.2023

"Rychlé dodání, spolehlivý e-shop, děkuji "

Oľga V.
22.08.2023

"Vybavenie mojej objednávky bolo expresne rýchle, potešilo ma milé poďakovanie priložené v balíčku ::)"

Jana P.
09.05.2023

"Nakupuji již po několikáté a jsem velmi spokojená.Zboží je kvalitní a dělá radost. Rychlé dodání, vřele doporučuji "

Lenka P.
19.04.2023

"obchod přehledný, rychlé vyřízení, naprostá spokojenost"

Šárka O.
01.03.2023

"Kvalitně zabaleno, e-shopu není co vytknout. Velká spokojenost."

Zuzana S.
15.02.2023

"Úžasně kvalitní úhledně zabalené produkty, milý osobní přístup a velmi rychlé doručení. "

© naramkyzeme.cz 2024,